Post by geegusadnotic on Feb 16, 2022 10:59:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvody závada peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Je to škoda, mohla to byť skvelá hra, kúpil som si svoje druhé mesto a kúpil som 3x nové terminály vo Francúzsku a ukázal som len jeden z nich
Užili ste si hru, ale opravte chybu pri parkovaní a vystupovaní cestujúcich z autobusu. Trasu nemožno dokončiť, keďže cestujúci nevystúpia ani po dokonalom zaparkovaní v rámci obdĺžnika!! Zničí celý zážitok!
Čo sa chystá Mám kúpiť viac mesta, ale sú rovnaké autobusové zastávky, čo to je, opravte to, čo je v obchode Play, čo v hre..... a kde je dážď v jednej sezóne stačí?
Na reklamách zarobíte viac peňazí ako na výletoch. Aj príjmy sú nízke a výdavky vysoké.
Veľmi pekná grafika a dobrá hra
Pravdepodobne ste už videli sťažnosti všetkých, urobte s tým niečo, odpovedzte nám, ak ste si prečítali sťažnosti svojich hráčov, napriek tomu je hra celkom zábavná.
Hra je jednoducho vynikajúca... Ale pri parkovaní čelíme mnohým problémom. Keďže sa držíme v danej línii, tiež nás žiada správne zaparkovať.. Kedykoľvek budem čeliť tomuto problému, myslím, že nabudúce odinštalujem Táto hra... tak pls vymažte tie chyby...
Vôbec sa to nedá ovládať!!!!!!!😡😠🤬😤 jazdí to úplne šialeno🤪😒
Vyskytol sa problém s parkovaním autobusu, aj keď ste ho zaparkovali perfektne, ľudia sú stále v autobuse, opravte to.
Ak budú chyby opravené, stiahnem si túto hru znova. Tu sa snažím zaparkovať, aby som odviezol svojich pasažierov, ale píše sa, že parkujem perfektne, aj keď som mnohokrát zaparkoval perfektne. Len vybite batériu.. ಠ_ʖಠ
Bus Simulator : Ultimate Simulasi icwy
Nič moc
Pravé zrkadlo je stále rozbité... Ale hra je taká skvelá🔥🔥 Ďakujem
Najhoršia hra akú som kedy hrala
Neparkuje pri príchode do cieľa a ani pri odlete 😒😒
Nemôžem na ňom zaparkovať, ak sa pokúsim zaparkovať, ale nikdy na ňom nezaparkujem, nikto to neopraví, ak nikto, potom je toto parkovanie zbytočné. T ~ T
Bus Simulator : Ultimate Simulator wjf
Bus Simulator : Ultimate Simulation nbnn
Ťažko zaparkovať. Neviem, kde by malo byť presné miesto. Postavil som autobus do stredu zeleného poľa, ale cestujúci nevystúpili. Tiež som sa pokúsil posunúť trochu bližšie, ale stále to isté. Dúfam v lepšiu aktualizáciu.
Nešlo mi zaplať hru a bola to tá najhoršia hra vôbec
Vidím tie isté komentáre o dosiahnutí cieľa a o tom, že cestujúci nevystúpia z autobusu ani po dokonalom zaparkovaní - Vývojár však nereagoval / ani neposkytol aktuálne informácie o probléme ... Skúsil som dokonca zaparkovať tvárou von, ale nič. Použite byť zábavnou hrou
Run Forrest Run: Running Games Arked igiq
Keď som hru prvýkrát otvoril, nereagovala, skúšal som to toľkokrát, že stále nereagovala, opravte to.
Keď idete na autobusovú stanicu, aby ste ukončili cestu, zobrazí sa nápis „zaparkujte tu perfektne“ a stále sa pokúšate zaparkovať perfektne a stále to nefunguje
Horšiu hru som nehral strašné
Táto hra je úžasná, ale rovnako ako všetci ostatní nemôžem zaparkovať autobus, opravte tento problém, aký má zmysel hrať tento úžasný simulátor, ak nemôžete zaparkovať autobus
Dá sa to
Jeho nová aktualizácia, ale stále rovnaká!! Cesty stále rovnaké na rozdiel od TSU Grafika stále rovnaká Na rozdiel od TSU je Tsu príliš ďaleko už na rozdiel od BSU Žiadne pridané jednotky, pretože vývojár povedal, že pridajú volvo vo svojej najnovšej aktualizácii, kde??, nič!! #WewantVolvoB7RBus #WewantFreeMulti Wat druh aktualizácie je tento zuuk, hra ma veľmi baví, ale vaša aktualizácia je veľmi slabá, na túto aktualizáciu som čakal dlho, ale teraz je aktualizácia, ale stále veľmi slabá, len získajte od nás peniaze, nestojí to za to!
Neznášam to!!;!; Použil som viac údajov, ale nefungovalo to, podvod a keď idem perfektne zaparkovať autobus, nefungovalo to
Bus Simulator : Ultimate Simulación daq
Je to hrozné nikde sa nedá íst lebo su tam samé stop proste hrozné
Nemôžem si vybrať pasažiera v autobuse, prečo som sa posledné 4 dni snažil zaparkovať svoj autobus, ale nikto neprišiel do autobusu, prosím pomôžte ďakujem
Hra je dobrá, ale ide o to, že nemôžeme parkovať v zelenej zóne. Opravte túto chybu
Hra je skvelá, ale nemyslím si, že je dobrá, nemôžete ju opraviť
Odpadová aplikácia, ak kliknem na aplikáciu, zobrazí sa správa, že autobusový simulátor sa zastavil, a ak zaparkujem, zobrazí sa správa, že odpadová aplikácia „dokonale zaparkovať“ sa nestiahne
Navrhujem, aby si túto aplikáciu nikto nenainštaloval, kým sa neopraví dokonalá chyba pri parkovaní nezískajte, kým chyba nebude opravená!
Hra mi veľmi seká
Veľmi skvelá hra a všetko je realistické, ale rozhodne nie 5 hviezdičiek. Nebuďte prekvapení, keď sa prvá chyba stane pokutou 28 dolárov za červené svetlá. ŽIADNE žlté svetlo, aby ste aspoň vedeli, kedy prestať (HLAVNÝ BOD) A porucha perfektného parkovania je určite veľmi zlá. Prvú misiu som urobil 100-krát a zakaždým to nebude. Nechaj ťa ísť ďalej. PROSÍM, OPRAVTE PERFEKTNÉ PARKOVANIE. Táto hra by bola NAJLEPŠIA HRA VŠETKÝCH, ak by bola opravená. Zvážte to prosím😅
Je to pi**
Chcem aktualizáciu, pretože dokonalé zaparkovanie nie je ukončenie misie.
Všetky autobusové zastávky a cesty je potrebné zlepšiť