Post by tromenquifragon on Mar 16, 2022 17:33:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Integrame românești ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Integrame românești IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack oyunu (daha fazla kaynak) ▞▞▞
▞▞▞ Integrame românești 2022 version ▞▞▞
Toz.
Integrame românești Giochi basati sulle parole opiz
Çok ilginç ve çekici
İyi. oyun
Süper uygulama. Umarım sürekli yeni entegralar ortaya çıkar.
Süper havalı!
Kelimenin anlamı gerçekçi değil .... Eğleneceğimi düşündüm ama yanılmışım! Çok kötü.
Güzel
Dağınıklık. Onlarca örnekten sadece bir tanesi: tanım: "Üzerine Hz. İsa'nın cenazesini tasvir eden bir sahne işlenmiş bir bez parçasından oluşan tapınma nesnesi, kitabesi"; çözüm (yazarlara göre): "havalandırma"! ))))) Doğru olduğu gibi "hava" değil. Ve bu sadece bir örnek... Sinirler ve kahkahalar arasında gidip geldim...
Oyundan zevk alıyorum. Bir temaya veya daha fazla satıra/satıra sahip olmak harika olurdu😊
Daha önce kullanmadığım kelimeler hakkında biraz ipucu alabilmek güzel. Öğretici ve eğiticidir.
166: onanizm = onkoloji uzmanı; onkolog? / kaotik = geometrik bir cismin iki yüzünün kesişme çizgisi? Dex'te bulamıyorum.
İki yararlı seçeneğiniz olması hoşuma gidiyor, bu yüzden sinirlenemiyorsunuz ama sadece yeni kelimeler öğrenme fırsatınız var.
çok beğendim tavsiye ederim
⁇
Reklamlar neredeyse hiç
Çok güzel, rahatlatıcı.
Beyinle çalışmama yardımcı oluyor
İlginç ve çekici En iyi uygulama
Harika
Shooting World - Arme de Foc Sport eusv
Garip tanımlar
Süper
İlginç. Uygulama ile vakit öldürüyorum. Severim
Bulmacada sh, tz vb. olmadan aksan işareti yoktur.
en sevdiğim oyunu gönderdin
süper 👍👍
Süper Faine'i entegre edin! Bravo!
Serin
Harika
Oyun süper harika. İlginç!
Çok havalı. Fikri de gerçekleştirmeyi de seviyorum. Belki de tamsayıların boyut olarak daha büyük olmasını istiyorum.
harika
İyi ve eğlenceli.
Oldukça ilginç bir oyun. bir denemeyi hak ediyor
Severim!
iyi
Kelime dağarcığını geliştirmek ve ne yazık ki İngilizce'den ödünç alınan kelimelerle değiştirilen Romence kelimeleri unutmamak için idealdir.
eğlenceli ve akıllı bir oyun
Tamam!
Güzel, eğitici bir oyun. Çok teşekkürler.
İyi
Takım ne derse onu yapar!
Harika uygulama!
Müthiş
Süper havalı Tebrikler
K
oynaması kolay, birçok seviye, birkaç dakika dinlenmek çok iyi.
Güzel!
Dinyester'in sağ kıyısında olduğu düşünüldüğünde, kelime dağarcığımı zenginleştirmek için çok iyi. İntegrallerle uykuya dalarım ve uyandığımda onları başlatırım. Pratik ve ilginç. Tek bir isteğim var, İngilizce kelimeler Romen dilinin güzelliğini yok ediyor, - brunch, zemin vb - İngilizce olduklarını veya elemeler olduğunu yazın. Ve "araba" ne anlama geliyor? No. 59 "Bir arabanın üst iskeleti"... Rumence'de böyle bir kelime var mı? Teşekkürler.
Tanımları çok uzun olan kelimeler