Post by tromenquifragon on Mar 16, 2022 17:24:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pythagorea ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pythagorea IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب برای بسیاری از جواهرات ▞▞▞
▞▞▞ Pythagorea 2022 version ▞▞▞
من پاسخ های درست می دهم اما آنها را نمی شناسد.
اگر بتوانم نحوه خروج از آن را بیابم، برنامه خوب است!
jfc، چند بار میتوانید نیاز داشته باشید که «۲ مجموعه نقطه را برای ایجاد خطوط موازی به هم وصل کنید!». فقط اصلا جالب نیست
وقتی نمی توانید کمک بگیرید، جالب نیست. این بازی واقعاً باید نکاتی را به بازیکن بدهد. شما زمانی یاد می گیرید که چیزهایی به شما نشان داده شود. کمک در بازی اصلا مفید نیست.
اگر هندسه را دوست دارید، جالب است، حتی اگر فکر می کنید بیشتر آن را فراموش کرده اید. تنها پیشرفت برای من این است که بتوانید بزرگنمایی کنید: انتخاب نقطه مناسب در سخت ترین سطح می تواند بسیار آزاردهنده باشد.
خوب است، اما خوب است که یک گزینه راهنمایی برای کندترین ما داشته باشیم.
این کار بسیار آسان تر از آن چیزی است که باید باشد
هیچ اشاره ای
من بدون سرنخ گیر کردم
Pythagorea 60° パズル xwb
این بازی هر از گاهی یخ می زند.
تمام چالش ها را کامل کردم. به دنبال موارد جدید! من از آن لذت می برم
مثل برگشتن به مدرسه است (اما نه به طرز بدی). اگرچه کنترلها بسیار ساده هستند، گرهها/راسها را نمیتوان جابهجا کرد و انجام/خنثی کردن کاملاً خطی است. خوب است که بتوانید بزرگنمایی کنید (حداقل یک پازل نیاز به دو نیم کردن یک خط دارد). همچنین خوب است که بتوان خطوط ساختمانی را که برای قرار دادن یک گره استفاده می شود حذف کرد. همچنین باید بتوانید خطوط/گره ها را انتخاب کرده و آنها را حذف کنید. آموزش های نحوه برخورد با مشکلات عالی خواهد بود، راهنمایی/اطلاعات ارائه شده کافی نیست.
فقط نیمی از راه. خاطرات دوران مدرسه قدیم را زنده می کند. (دوست ندارم روش جدید جداسازی همه چیز دسته بندی های مختلف است)، روش قدیمی آسان متوسط سخت بهتر بود
مفهومی عالی، اما بدون سرنخ یا کمکی فراتر از موارد بسیار ابتدایی.
نکات خوب خواهد بود. توضیح بهتری از پازل
سلام من این بازی را دوست دارم برای دوستداران هندسه عالی است. ممکن است ایده ای باشد که به بازیکنان اجازه دهید سطوح را رد کنند، اما فقط کمی. دستگاههای DEV، برای سطح 3.11، مثلث دیگری وجود دارد که هر دو پا به اندازه 3×2 مربع فاصله دارند. با تشکر
بازی عالی. اگرچه می شد مشکلات را بهتر بیان کرد.
در برخی از بخش ها پاسخ های صحیح نادیده گرفته می شود. به عنوان مثال در 2.18 حداقل دو مجموعه از خطوط موازی وجود دارد که می توان آنها را از طریق جفت نقطه ای ترسیم کرد که به عنوان پاسخ صحیح تشخیص داده نمی شوند.
Pythagorea Mõistatusmängud hdzi
با این آپدیت جدید پیشرفت بازی من را به هم زدی. ایجاد چنین تغییر فاحشی مسخره است.
به عنوان یک مفهوم خوب است، اما کامل نیست، زیرا نکات مورد نیاز است.
È un gioco molto bello ma ci sono poche lingue, per esempio non c'è l'italiano ed io non riesco a giocare
خوب
ایده عالی است، اما واقعاً به یک ابزار "قطب نما" نیاز دارد تا نحوه حل مسائل هندسه را در مدرسه به ما تقلید کند... حتی فیثاغورث هم قطب نما داشت! در غیر این صورت برخی از سوالاتی که روی کاغذ گراف با استفاده از قطب نما و خط کش قابل حل هستند، بدون پوشاندن سطح طراحی در خطوط ساخت، تقریباً در برنامه غیرقابل حل هستند. در حال حذف ... ممکن است بعداً نگاه دیگری داشته باشد.
متأسفانه متوجه شدم که این برنامه هیچ ارتباطی با Pythagoris ندارد. او فقط از یک لبه ثابت و یک قطب نما استفاده کرد، نه از یک شبکه 6x6 احمقانه.
سطوحی که باید یک شی را بچرخانید، یا دو خط موازی و موارد مشابه را پیدا کنید، با سختتر شدن مشکل، خود را تکرار میکنند. این کاملا احمقانه است، و با "سخت شدن" بازی، مشکلات اصلی کمتر و کمتری وجود دارد!
این یک بازی عالی است اما ... توصیف گاهی اوقات واقعا وحشتناک است. در برخی از پازل ها، درک اینکه آنها چه می خواهند سخت تر از معمای واقعی است... لطفاً یک نویسنده انگلیسی خوب استخدام کنید و من می توانم 5 ستاره بدهم.
اگر نکاتی وجود داشت بهتر بود
توصیف هر مشکل گاهی اوقات به سختی قابل درک است. هیچ سرنخ یا اشاره ای وجود ندارد و نمی توانید از روی یک مشکل بگذرید و به آن بازگردید، بنابراین می توانید ساعت ها در تلاش برای تفسیر آنچه بازی می خواهد گیر کنید. خیلی خسته کننده... من سعی می کنم مغزم را اذیت کنم نه اینکه گیجش کنم.
خوب، اما... کمی تعجب آور است که هیچ نکته یا راه حل صحیحی ارائه نشده است. اگر نمی توانید یک معما را حل کنید، هیچ راهی برای پیدا کردن نحوه انجام آن وجود ندارد! به نظر می رسد کمی نادیده گرفته شده است
یک بازی پازل عالی برای آزمایش مهارت های منطق / ریاضی / مثلثات شما. تنها چیزی که از دست می دهد، دستاوردهاست.
آموزش نمی دهد، بچه ها نمی توانند چیزهای زیادی یاد بگیرند، نمی توانند توضیحات را پیدا کنند ....
Pythagorea Teka-teki cpjp
خوبه ولی نیاز به بهبود داره گزینه راهنمایی ارائه نشده است.
Star Traders 4X Empires Elite استراتژی alh
بازی جالب
از اینکه به من اطلاع دادید چگونه راه حل های گذشته خود را جستجو کنم، سپاسگزارم. 4.5 ستاره
بازی و معماها عالی هستند، اما من متوجه می شوم که یا به ابزارهای بیشتری نیاز دارم یا اغلب اوقات سؤال را مبهم می بینم.
دوستش دارم. اما چند باگ کوچک وجود دارد که هر از چند گاهی بازی را می بندد. تا الان گیم پلی بازی را خراب نکرده اند، اما کمی آزاردهنده هستند. هنوز هم ارزشش را دارد
اجازه انتقال به رسانه خارجی را نمیداد، بنابراین مجبور شدم بروم. هیچ بهانه ای با بیلدهای فعلی اندروید برای برنامه های شخص ثالث در حافظه داخلی وجود ندارد
به طور کلی این بازی هم سرگرم کننده است و هم برای مهارت های ریاضی شما مفید است. تنها چیزی که کمبود آن وجود دارد برخی از ویژگی ها مانند نکات و پاک کن ها است. من فقط یک حالت بازی تصادفی را پیشنهاد می کنم که تمرینات مختلفی را ایجاد می کند. کار عالی👍
مساحت سطح 4.20 5 است اما نمی تواند با ناحیه 5 یک مستطیل ایجاد کند. در غیر این صورت یک بازی عالی است.
سلام بچه ها، دوست دارم بازی را امتحان کنم، اما من با یک مشکل عجیب روبرو هستم که آن را کاملا غیرقابل بازی کرده است. برنامه را باز میکنم و هر بار که صفحه را لمس میکنم، صفحه برمیگردد. واقعا خیلی عجیبه هر ایده؟
بازی خوب بود تا اینکه سطح 2.9 رو گرفتم گرافیکم برای این سطح درست نیست. تقلب ها را تماشا کردم و در سطح 2.9 yhere نقاط مختلفی دارند. من نمی توانم هیچ دو مجموعه از پیونت های از پیش تعیین شده را برای ایجاد خطوط موازی روی خط خود وصل کنم.
اگر گیر کردید، هیچ اشاره ای وجود ندارد، بنابراین این پایان است. داشتن راه حل ها کمک خواهد کرد.
بازی عالی، بسیار سرگرم کننده است. اما یک بار که گیر کردی، گیج شدی. هیچ اشاره ای وجود ندارد، هیچ سرنخی وجود ندارد. تنها گزینه شما این است که در اینترنت برای کمک جستجو کنید.
سرگرم کننده کمی وقت تلف می کند. واقعاً میخواهم گزینهای برای بررسی زاویهها و طولها باشد، زیرا حدس زدن بیش از حد درگیر است تا واقعاً سرگرم کننده باشد.
چه کسی فکر می کند ریاضی سرگرم کننده باشد
چگونه می توانم یک نقطه بین گره ها تعیین کنم؟ (پازل میانی 1.13)