Post by geegusadnotic on Feb 16, 2022 11:08:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy viac zlata ▞▞▞
▞▞▞ Candy Manor - Home Design 2022 version ▞▞▞
Je to dobrá hra, nie najlepšia, pokiaľ ide o zdobenie hier. Tiež veľa reklám
Rozumiem, že vývojár potrebuje reklamy v bezplatných hrách. Chápem, že ich potrebujete na zaplatenie aktualizácií a podobne. Ale reklama po každom hraní a niekedy aj 2 reklamy za sebou, po každom hraní a každej zmene v hre??? Každé vyhrané kolo dostane 1 alebo viac reklám. Berie to pôžitok z hry. V skutočnosti to hodnotím menej ako 1 hviezdičkou. Prepáčte 😞 Hru som odstránil, pretože nie je zábavná tak, ako je nastavená.
Príliš veľa reklám a jedna je naozaj hrubá! Eeewww
Zamrzne, zrúti sa a stratí odmeny, keď musíte znova prehrať úrovne. Takže to nestojí za problémy
Candy Manor - Home Design Santai wppx
Stiahol som si túto aplikáciu a bola to zábavná hra, ale zrazu to bolo naozaj chybné a všetko spôsobovalo poruchu. Odstránil som túto aplikáciu a všetko sa vrátilo do normálu
Je to veľmi pekná hra, ale jediný problém, ktorý mám, je množstvo hviezdičiek získaných z každej hry jedna hviezdička jedna hra, čo je dosť otravné, pretože keď sa dostanete na vyššiu úroveň, počet hviezdičiek sa zvýši, aby ste mohli upgradovať, ako získate z každej hry
Sea Monster City Rollespil hjv
Toľko zábavy 😁 Splnené všetky úlohy, kedy sa pridá ďalšia úloha, aby ste mohli pokračovať v hraní 😆Prosím. .
Má príliš veľa videí bez akéhokoľvek dôvodu a zamrzne
Hra je oneskorená a neviem prečo... Musím povedať, že toto je najhorší zápas, aký som kedy hral... Kedykoľvek urobím úlohu, automaticky sa ukončí a musím hru reštartovať
Zábavná hra s rôznymi hrami, aby si hviezdy vybrali, čo použiť na vybavenie kaštieľa. Moja sťažnosť je, že by sme mali mať možnosť vybrať si všetko, ak sme vyhrali malé hry, aby sme ich získali, ale v niektorých prípadoch nie. Odrádzajúci. Ale je to zábavné a minihry sú iné.
Hral som to a hral som úroveň potrebnú na získanie tyče. Stiahnutie lišty a potom zmizlo a objavil sa starý panel, ktorý sa pokúsil hru na minútu vypnúť a znova zapnúť, len aby zistil, že starý panel je stále tam a nový, ktorý som vložil, bol stále preč. Odinštalovaný a preinštalovaný, aby sa zistilo, či sa to bude opakovať. Kusy stále miznú potom, čo si vyberiem nový starý zbitý sa znova objaví?? Znova odinštalované!!!!
Práve som to začal hrať, časom sa vyjadrím.
Naozaj milujem hru!! Dôvod, prečo som mu dal 4, je ten, že sa nemôžete prihlásiť na Facebook, nie je možné získať boostery alebo životy, áno, môžete si pozrieť reklamu a získať 1 booster na začiatku každej úrovne, čo je dobré, ale potrebujete viac možností, prosím. Tiež to beží pomaly! ak sa tieto 2 veci dajú opraviť, máte skvelú hru!!
Candy Manor - Home Design Santai sof
Veľmi sa mi páči táto hra jedna sťažnosť. V 1. niekoľkých úrovniach hry využíva 1 farba 4 až 5 hviezdičiek Zátoka plocha miestnosti Teraz, keď som ďalej v hre, zakaždým 5 hviezdičiek, chcem dokončiť veľkú plochu záhrady.
Dobrá hra ... Ale prestala má baviť v momente keď mi naskočila asi 20x reklama 😔
Páči sa mi tá hra len to, že zaplatíte veľa hviezdičiek a potom vaše veci zmiznú ako môj klavír, môj projektor a moja ladička a vy dostanete iba jednu hviezdičku za hru, ktorú hráte
Relaxačné a zábavné.
Zábavná hra. Vyhrávať hry je veľmi jednoduché.
Candy Manor - Home Design Rekreacyjne oqqn
Jedna hviezda nestačí v každej úrovni. Mali by sme hrať 15 úrovní, aby sme utratili hviezdy len na jeden deň
Som úplne zamilovaný do tejto hry. Ibaže som dosiahol level 147 a nezachránilo mi to všetku tvrdú prácu a dlhé hodiny, keď som to nehral. 💔 Myšlienka, že by som musela začať odznova, je skľučujúca. 🤦🏽 Pozor na to! 😭
Nedostali ste sa na scénu, kde opravujú veci v kaštieli, ktoré sa nepáčia ilustrácii alebo reklame
Príliš veľa reklám..
Táto hra je najlepšia. Môžete hrať bez internetu. AD sú občas trochu otravné, ale odlišné od tejto úžasnej hry. Nikdy som sa pri výbere tejto hry nerozhodol lepšie
Hra sa stále uzatvára sama od seba
Milujem túto hru! Je tak ťažké to dať dole. Chcem to hrať stále.
Myslel som si, že to bude skvelá hra. Existuje príliš veľa reklám. Zakaždým, keď spustím a ukončím úroveň, zobrazí sa reklama. Budem inštalovať a nebudem preinštalovať kvôli reklamám. Viem, že hra je zadarmo, ale to nie je ospravedlnenie pre toľko reklám.
Candy Manor - Diseño del hogar Casual vsj
Táto hra je super táto hra veľmi zábavná domáci dizajn candymanor super
Teraz som naozaj frustrovaný. Aktualizoval som túto hru dvakrát, ale stále nezobrazuje žiadnu úlohu, ktorú treba urobiť. nerozumiem problemu. Táto hra sa mi veľmi páčila, ale teraz to nemá zmysel. Nemôžem nič robiť. Prosím, vyriešte tento problém alebo som to len ja, kto takto trpí.
toľko pridáva a nie je to domáca čistá hra, je to kópia sladkostí ...
hral dobre, teraz si ani nestiahnem ďalšiu fázu po všetkých prehratých úrovniach a teraz mi to nedovolí nič urobiť, nestiahnem alebo nechám opraviť kaštieľ, ako keby som mal všetku tú prácu, aby som sa dostal na úroveň 600 a potom som začal pokaziť...táto hra je na hovno
Baví ma zdobenie hier....TÁTO hra mi umožňuje byť kreatívny. Užívam si to.
Ponuka úloh zostáva prázdna, takže človek môže zarábať iba hviezdy, navrhnúť panstvo, ktoré je jeho zábavnou súčasťou, nie je teda nemožné
Som štádium 2651...Neexistuje žiadny dekoračný materiál...Mám 50 hviezdičiek, ale nemôžem ozdobiť...Veľmi sklamaný...
Celú platformu dokončili do 2 týždňov, stále je toho veľa, ale dizajn hádam ešte nedokončili, takže končím, kým nedokončia výrobu hry
Skvelá hra miluj pozadie Skvelý spôsob, ako tráviť čas, môže to byť náročnejšie Zistil som, že hranie je bez stresu a zábavné ❤ to 😊🌈 a veľmi roztomilé 😍 😀 😊
Príliš veľa reklám.
Pekná hra, chcem dať 5 hviezdičiek, ale žiadajú 7 hviezdičiek za východ slnka, je to také otravné, že toto je jediný problém. Toto je super zaujímavá hra pre deti aj dospelých.
Nudná hra, veľa reklám a hviezda za každý kus nábytku.
Som na úrovni 2797 a mám 214 hviezdičiek, ale nechcú mi dať ďalšie úlohy a nemôžem upgradovať, pretože neexistujú žiadne vylepšenia, prosím pomôžte mi, dokončili ste garáž
Dobrá hra si len prajem, aby bolo menej reklám, pretože to začína byť otravné a spomaľuje hru